#

CMIPB angajează: șofer manevrant platformă ridicătoare cu braț

 

Căutam:

Șofer profesionist cu experiență în conducerea autovehiculelor platforme ridicătoare, fără evenimente rutiere, serios, punctual, manierat.

 

Descrierea Jobului:

Deplasarea autovehicolului, platforma ridicatoare, la locul destinat, calarea autovehicolului pe pozitia de lucru si dirijarea electricianului din nacela.

 

Oraș de lucru: Bucuresti.

 

Nivel Studii: Medii

 

Tip job: Full time

 

Permis conducere: B,C+E

 

Oferim:

  • Salariu motivant
  • Tichete de masă
  • Un mediu de lucru plăcut
  • Posibilitatea de dezvoltare personală și de instruire

 

 

Despre noi:

               Compania Municipală Iluminat Public București SRL a fost înființată cu scopul de a asigura serviciul de iluminat public în Municipiul București.

 

Politica societății în domeniul resurselor umane vizează asigurarea personalului necesar în corelare cu obiectivele de dezvoltare ale companiei, anticiparea eventualelor fluctuații de deficit sau surplus de personal, principalele direcții de acțiune fiind: atragerea și menținerea personalului calificat cu aptitudinile, cunoștințele de specialitate și competențele necesare; dezvoltarea unor echipe bine pregătite și flexibile, capabile de a se adapta la un mediu dinamic, în continuă schimbare; promovarea discuțiilor constructive și a schimbului de cunoștințe și informații legate de activitate, pentru creșterea coeziunii în cadrul companiei.

 

Persoanele interesate pot transmite un CV la adresa: cariere@cmipb.ro. Vor fi contactați doar candidații care îndeplinesc condițiile solicitate.

Stiri recente

Contact

Pentru a ne semnala o problema in reteaua de iluminat public a Municipiului Bucuresti, ne puteti contacta folosind formularul de contact, prin e-mail, la adresa: sesizari@cmipb.ro sau prin apelarea Dispeceratului CMIPB, la numarul de telefon: 0374 810 999.

Daca doriti sa solicitati un aviz edilitar, accesati rubrica SERVICII – ELIBERARE AVIZE EDILITARE, de unde puteti descarca o cerere privind solicitarea de aviz

Holding Bucuresti

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#