#

CMIPB, intervenție pe Pasajul Basarab

CMIPB, intervenție pe Pasajul Basarab

Compania Municipală Iluminat Public București SRL va iniția procesul de reparație și mentenanță a Sistemului de Iluminat Public de pe Pasajul Basarab. Acesta va consta în înlocuirea corpurilor de iluminat defecte, montarea unor stâlpi noi în locul stâlpilor care lipsesc, spălarea și curățare carcaselor aparatelor de iluminat și a dispersoarelor și verificarea rețelei de iluminat, pentru ca aceasta să funcționeze la standardele actuale.

În timpul lucrărilor, care vor demara în această noapte, circulația se va desfășura pe ambele sensuri, pe o singură bandă de circulație. Pe banda pe care se lucrează, circulația va fi întreruptă temporar, doar pe perioada nopții. Se va circula deviat, pe benzi, pe porțiuni de pasaj, în funcție de amplasamentul stâlpilor de iluminat public.

Între orele 23.00 - 05.00, se va restricționa traficul rutier, pe Pasajul Basarab, pe ambele sensuri de circulație. Traficul rutier se va desfășura deviat, pe benzi, pe porțiuni de pasaj, în fucție de locul de amplasare a stâlpilor de iluminat public.
După ora 01:00 se vor bloca, succesiv, bretelele de urcare și coborâre de pe pasaj.

După terminarea programului de lucru, cuprins între orele 22:00-5:00, circulația rutieră se va relua normal, pe ambele sensuri de mers.

Brigada Rutieră: ”Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri”.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

https://www.mediafax.ro/…/restrictii-majore-de-circulatie-t…

Sursa foto: FotoWorld

Stiri recente

Contact

Pentru a ne semnala o problema in reteaua de iluminat public a Municipiului Bucuresti, ne puteti contacta folosind formularul de contact, prin e-mail, la adresa: sesizari@cmipb.ro sau prin apelarea Dispeceratului CMIPB, la numarul de telefon: 0374 810 999.

Daca doriti sa solicitati un aviz edilitar, accesati rubrica SERVICII – ELIBERARE AVIZE EDILITARE, de unde puteti descarca o cerere privind solicitarea de aviz

Holding Bucuresti

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#